Selvforståelses samtaler


Autisme genereltDet kan være godt at høre lidt om hvad der generelt kan være på spil, når man har autisme. Områderne gennemgås ud fra det visuelle materiale. 

Min autisme


"Har du mødt et menneske med autisme, har du mødt et menneske med autisme" 

Det er så individuelt hvordan autismen spiller ind på netop din hverdag og trivsel. Vi leder sammen efter hvordan det er for dig.
Måske har du følt dig forkert i mange år?
Måske synes nogen du er doven?

Vejen til mere trivsel handler ofte om viden og forståelse for sig selv. 

Hjælpsomme ideer og strategierMåske kan du ikke genkende det vi taler om - måske kan du. Vi finder sammen ud af hvad og finder nogle hjælpsomme idéer du forhåbentlig kan få glæde af. 

Selvforståelses samtaler

At få en autisme diagnose kan være svært. Man har pludselig fået et mærkat på sig. Hvad er forandret? Man har jo altid været sig selv...
Viden om autisme og større forståelse for sig selv og den måde man er på har det formål at øge trivsel og skabe større ro. Materialet jeg har valgt at bruge til samtalerne, er lavet med et lækkert visuelt design. Det er overskueligt og kan tilpasses netop dig.
Vi ved, at mennesker med autisme lærer bedst med øjnene og at ord skal understøttes visuelt.
Let´s Visualize er udviklet af Autismecenter Nord-bo som har stor erfaring i at samarbejde med mennesker med autisme og deres netværk. Det er en komplet pakke med samtale mappe, manual til fagperson og mange arbejdsark der kan tages udgangspunkt i. 

Jeg henter inspiration i dette materiale og tilpasser forløb ud fra de behov og ønsker der er. Et forløb vil oftest være et formøde + 5 samtaler a 1.5 time. 
Efter forløbet er der lavet en mappe med strategier og profil man får med sig videre. 


Jeg har deltaget i kursus på Autismecenter Nord-bo i anvendelse af materialet. Man kan læse mere på deres hjemmeside Lets Visualize